|
Witam...
|
|
04-02-2010, 11:39
|
|||
|
|||
|
Witam...
Witam wszystkich serdecznie na forum sklepu internetowego Goldnails. Stlizacją paznokci zajmuję się od 8 lat. Jestem dyplomowaną kosmetyczką. Skończyłam szkołę Kosmetikschule Anita Nüske w Berlinie oraz kurs przedłużania paznokci u p.Sylwii Pfajfer Beautica. Przez te lata doskonaliłam swoje umiejętności w bezpośredniej pracy z klientkami oraz na kursach dokształcających. Od roku jestem szkoleniowcem firmy Allepaznokcie. Chętnie podzielę się swoją wiedzą i postaram się rozwiać Wasze wątpliwości. Zapraszam do zakładania nowych wątków i zadawania pytań.
|
|||
|
05-02-2010, 09:26
|
|||
|
|||
|
RE: Witam...
Dzień dobry, proszę o kilka informacji na temat obróbki tipsów airbrush. Domyślam się, że zapewne nie obrabia się ich zbyt mocno. Nie czuję się zbyt pewnie w tym temacie.
|
|||
|
06-02-2010, 10:39
|
|||
|
|||
|
Witam,
Tipsy zdobione metodą airbrush nie obrabiamy zbyt mocno, tak, aby nie spiłować naniesionego na nie wzoru. Niwelujemy jedynie próg tipsa do poziomu paznokcia. Samego tipsa nie matujemy. Jest to szybki i prosty sposób na uzyskanie ładnego efektu, jednakże własnoręcznie wykonane zdobienie da nam więcej możliwości oraz satysfakcji i napewno będzie niepowtarzalne. |
|||
|
29-05-2010, 09:36
|
|||
|
|||
|
RE: Witam...
Witam.
Mam taki problem. Kupiłam sobie żel jednofazowy firmy Allepaznokcie o pojemności 30ml, i mam na niego uczulenie. Moje pytanie brzmi: czy istnieje jakiś niedrogi, dobry i nieuczuleniowy żel??? Serdecznie pozdrawiam
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc